Glöm inte….
Lördagen 30/3, kl 11.00, Bibliotekets hörsal. Planera perennrabatt i färg & form. Camilla Danielsson föreläser om hur man kan planera sina perenna rabatter i färg och form. Camilla bloggar och har skrivit boken ”Känn trädgården”. Kom och låt dig inspireras inför den kommande växtsäsongen. Boken kommer att finnas till försäljning. Vi serverar kaffe med dopp, hembakt så klart! Inträde: Medlem 50kr / icke medlem 70kr..
Vem är Ansluten
  • 0 medlemmar.
  • 2 Gäster.

Päronchutney

                                                                                                                                              1                                       

1 msk. matättika     

1dl. vitt vin 

1,5 dl. brun farin
2 msk. finhackad ingefära
500 g. päron
1 st. lime

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Koka upp ättika, vin,  farin och ingefära.

Skölj , kärna ur päronen.

Borsta och tvätta limen.

Skär päron och lime i små tärningar.

Tillsätt och koka på medelstark värme till simmig konsistens i ungefär 40-50 min.

Leave a Reply

Senaste inläggen
Kategorier
Arkiv