Vilket trädgårdsår i år!

Nu finns årets aktiviteter inlagda på hemsidan. Från april till november kommer det att finnas intressanta träffar, besök, föreläsningar, provsmakning och en sommarresa!

Nu har vi grottat hemma under två år pga pandemin. Folk började odla för att ha något att göra och för att komma ut, för det blir lätt enahanda att sitta ensam framför sin dataskärm när man jobbar hemma. Det här fick de som aldrig ens skulle ha funderat på trädgård och växter innan Covid, att börja anlägga och odla. Så med den insikten så bör vi trädgårdsentusiaster ha mångdubblats till dags datum. Fantastiskt!!

Känner du någon nybliven odlare så kan du ju tipsa om föreningen och dess utmärkta medlemstidning. Vill man bli medlem kontaktar man någon i styrelsen.

Önskar alla ett frodigt odlingsår!