OBS! Söndagen 22/9, Skördefesten inställd!

Trädgårdsbesök den 23/9

Måndagen den 23 sept kl 17 är vi välkomna att besöka Anita och Jan Lillemägis trädgård på Kampbacken 11.

De vill visa hur trädgården kan se ut om inte tiden räckt till. De vill få idéer om vad de kan göra med sin trädgård, veta vilka växter som finns där. Vi ser oss omkring i deras trädgård och diskuterar sedan vad som kan göras. Enklare förtäring kommer att finnas.

Anmäl om du kommer till Lotta senast den 20 sept,  lotta.henke66@gmail.com eller 070-617 87 20.

OBS vid regn ställs aktiviteten in.

Ett annat tips under hösten är:

Trädgård i norrsken och midnattssol:

Tisdagen den 1 oktober får vi lyssna till Mariana Mattsson, författare och krönikör i Hemträdgården. Hon berättar om hur det är att odla i det lappländska klimatet med allt från norrsken till midnattsol. Föreläsningen är ett samarrangemang med Karlstads Trädgårdssällskap.

Tid och plats: Tisdagen den 1 oktober kl 18 – 19.30, Lagergrensgatan2 (Gjuteriet), sal Skeppet. Alltså i Karlstad.

Kostnad: 90 kr för medlem, 140 kr för icke medlem

Anmäl din till Lotta Rolfsson, senast den 25 september eller så snart som möjligt på e-post: lotta.henke66@gmail.com