Lördagen 3/8, Rolands plantskola i Rudskoga. Här kan du denna dag köpa fina växter till bra priser. Glöm inte att här är det kontanter eller Swish som gäller. Du har möjlighet att få odlingsråd av de duktiga odlarna/ägarna Ulla-Lena och Jan-Erik Wiik. Ta gärna med egen kaffekorg. Samåkning kl 9.20 från parkeringen vid Värmlandsbil på Drevsta.

Nissebo trädgård

När årsmötet var färdigt så fick vi lyssna på Åsa Gillengren som har företaget Nissebo Trädgård och hon har hand om trädgården ute på Gustavsvik. Vi fick höra om hennes odlingserfarenheter, om vart namnet Nissebo kommer ifrån, om Gustavsviks pampiga historia och dess förfall, osv. Var mycket intressant. Bland annat fick vi se den enda kända ritningen över trädgården, gjord år 1893.

Senare i år när sommaren har kommit, så ska föreningen besöka Gustavsvik och se hur trädgården och anläggningen i sin helhet har utvecklats. Tid o dag kommer senare.