Lördagen 3/8, Rolands plantskola i Rudskoga. Här kan du denna dag köpa fina växter till bra priser. Glöm inte att här är det kontanter eller Swish som gäller. Du har möjlighet att få odlingsråd av de duktiga odlarna/ägarna Ulla-Lena och Jan-Erik Wiik. Ta gärna med egen kaffekorg. Samåkning kl 9.20 från parkeringen vid Värmlandsbil på Drevsta.

2019 års program

De flesta medlemmar har i nuläget fått det nya programbladet i brevlådan. Skulle man råka slarva bort eller så, så finns innehållet på hemsidan, under fliken ”Aktiviteter 2019”. Välkomna till ett nytt och innehållsrikt trädgårds år!

Och glöm inte bort Årsmötet 19/2 kl 18.30 i Bibliotekets hörsal! Det blir sedvanlig årsmötesförhandling, fika, intressant föreläsning, lotteri. Läs gärna mer under fliken som jag tipsade om här ovan.