Söndagen 2/6 , kl 10.00-12.00, Hagadagen, Haga koloniområde. Det är åter dags för den årliga vårmarknaden på Haga koloniområde. Här kan man köpa och sälja växter och trädgårdsgrejer, köpa lotter mm. Tipspromenad runt i området, där du också kanske kan inspireras av andras odlarglädje. Du som vill låna bord till din försäljning eller vara med och hjälpa till, kontakta Kerstin Hedström tfn 076-7698269.

Vårmarknad på Haga koloniområde

Lördagen den 26 maj är det dags för den årliga marknaden på Haga koloniområde. Här kan man köpa eller sälja växter eller annat som hör trädgården till. Koloniföreningen säljer kaffe med hembakat bröd. Du som själv vill vara med att sälja eller hjälpa till kontaktar Kerstin Hedström, 076-769 8269 för att få en plats.