Söndagen 2/6 , kl 10.00-12.00, Hagadagen, Haga koloniområde. Det är åter dags för den årliga vårmarknaden på Haga koloniområde. Här kan man köpa och sälja växter och trädgårdsgrejer, köpa lotter mm. Tipspromenad runt i området, där du också kanske kan inspireras av andras odlarglädje. Du som vill låna bord till din försäljning eller vara med och hjälpa till, kontakta Kerstin Hedström tfn 076-7698269.

Skörda regnvatten

Eva Mathiason, som skrivit en bok om hur man skördar regnvatten, håller ett föredrag om detta lördagen den 21 april. Ett viktigt ämne för alla oss som vill hålla trädgården prunkande oavsett väder. Trädgårdsföreningen serverar kaffe med hembakat bröd. Aktiviteten är ett samarbete med Kristinehamns bibliotek, studiefrämjandet och Villaägarna. Inträde: medlemmar 50 kr, icke medlemmar 70 kr.

Tid: lördagen den 21 april kl 11.00, hörsalen biblioteket.