2018! Onsdagen den 14 feb kl 18.30. Årsmöte, Hörsalen i Biblioteket. Sedvanligt årsmöte. Därefter får vi lyssna till ett föredrag om Vänernaturen i ord och bild av Bengt Brunsell. Vi får uppleva Vänern och dess skärgårdar i olika skepnader genom olika årstider. Föreningen bjuder på fika. Vi tar tacksamt emot priser till lotteriet. Inget inträde.

Ett nytt år, en ny vår!

Årsmöte onsdagen den 14 februari kl 18.30 i bibliotekets hörsal. Den ligger i bibliotekshusets 2:a våning. Hiss finns.

Vi börjar med sedvanligt årsmöte, därefter får vi lyssna till Bengt Brunsell som kommer att visa bilder och berätta om Vänernaturen. Han kommer att berätta om vårt fina innanhav, dess skärgård och årstidsskiftningar. Föreningen bjuder på fika. Vi tar tacksamt emot priser till kvällens lotteri. Inget inträde.