Lördagen 3/8, Rolands plantskola i Rudskoga. Här kan du denna dag köpa fina växter till bra priser. Glöm inte att här är det kontanter eller Swish som gäller. Du har möjlighet att få odlingsråd av de duktiga odlarna/ägarna Ulla-Lena och Jan-Erik Wiik. Ta gärna med egen kaffekorg. Samåkning kl 9.20 från parkeringen vid Värmlandsbil på Drevsta.

Ett nytt år, en ny vår!

Årsmöte onsdagen den 14 februari kl 18.30 i bibliotekets hörsal. Den ligger i bibliotekshusets 2:a våning. Hiss finns.

Vi börjar med sedvanligt årsmöte, därefter får vi lyssna till Bengt Brunsell som kommer att visa bilder och berätta om Vänernaturen. Han kommer att berätta om vårt fina innanhav, dess skärgård och årstidsskiftningar. Föreningen bjuder på fika. Vi tar tacksamt emot priser till kvällens lotteri. Inget inträde.