Tisdagen den 28 nov, kl 18.30 Frösamlarkväll i Bibliotekets hörsal. Vi samlar in och paketerar våra fröer som ska ingå i fröbiblioteket. Du som vill kan göra egna julgrupper tillsammans med Varvsgatans blomsterhandel(till självkostnadspris). Under kvällen bjuds du på kaffe/glögg med gott tilltugg. Inträde: 40kr för medlem/50kr för ickemedlem. Du som har samlat in fröer men inte har möjlighet att delta denna kväll kan lämna in dina fröer på biblioteket under veckorna 48-49.

Platsen för belysning i trädgården är utsedd

Belysning i trädgård går av stapeln onsdagen den 18 oktober kl 19.00 och platsen är Rågstigen 1 i Kristinehamn. Hjärtligt välkomna till en ljusinspiration i höstmörkret. OBS! ändrad tid, vi börjar ljusvisningen redan kl 19.