Tisdagen den 28 nov, kl 18.30 Frösamlarkväll i Bibliotekets hörsal. Vi samlar in och paketerar våra fröer som ska ingå i fröbiblioteket. Du som vill kan göra egna julgrupper tillsammans med Varvsgatans blomsterhandel(till självkostnadspris). Under kvällen bjuds du på kaffe/glögg med gott tilltugg. Inträde: 40kr för medlem/50kr för ickemedlem. Du som har samlat in fröer men inte har möjlighet att delta denna kväll kan lämna in dina fröer på biblioteket under veckorna 48-49.

Häng med!

Påminnelse om helgens begivenhet:

Skördefest på Haga koloniområde!

Tid: Söndagen den 24 september kl 13 – 16.

Plats: Logen, Haga koloniområde.

På söndag är det skördefest på Haga. Vi firar också äpplets dag. Här kan du smaka på vad årets skörd har gett och kanske fylla på ditt eget skafferi. Hemgjord äppelkaka och kaffe på inträdesbiljetten. Lotteri med många fina priser. Kransbindning under ledning av Varvsgatans blomsterhandel.

Inträde 40 kr/ 50 kr för icke medlem