2018! Onsdagen den 14 feb kl 18.30. Årsmöte, Hörsalen i Biblioteket. Sedvanligt årsmöte. Därefter får vi lyssna till ett föredrag om Vänernaturen i ord och bild av Bengt Brunsell. Vi får uppleva Vänern och dess skärgårdar i olika skepnader genom olika årstider. Föreningen bjuder på fika. Vi tar tacksamt emot priser till lotteriet. Inget inträde.

Sommarträff

Onsdagen den 5 juli kl 17.00 ordnar Karlstads trädgårdsförening sommarträff på Södra kroppkärrs koloniområde. Alla föreningar i närområdet är välkomna! Medtag egen pick-nick korg. Egen transport eller samåkning är det som gäller. Kontakta Lotta, 070-617 87 20, om du undrar över något. Anmälan Holger Bryntesson: holger@bryntesson.org eller 070-520 00 91.