Tisdagen den 28 nov, kl 18.30 Frösamlarkväll i Bibliotekets hörsal. Vi samlar in och paketerar våra fröer som ska ingå i fröbiblioteket. Du som vill kan göra egna julgrupper tillsammans med Varvsgatans blomsterhandel(till självkostnadspris). Under kvällen bjuds du på kaffe/glögg med gott tilltugg. Inträde: 40kr för medlem/50kr för ickemedlem. Du som har samlat in fröer men inte har möjlighet att delta denna kväll kan lämna in dina fröer på biblioteket under veckorna 48-49.

Sommarträff

Onsdagen den 5 juli kl 17.00 ordnar Karlstads trädgårdsförening sommarträff på Södra kroppkärrs koloniområde. Alla föreningar i närområdet är välkomna! Medtag egen pick-nick korg. Egen transport eller samåkning är det som gäller. Kontakta Lotta, 070-617 87 20, om du undrar över något. Anmälan Holger Bryntesson: holger@bryntesson.org eller 070-520 00 91.