2018! Onsdagen den 14 feb kl 18.30. Årsmöte, Hörsalen i Biblioteket. Sedvanligt årsmöte. Därefter får vi lyssna till ett föredrag om Vänernaturen i ord och bild av Bengt Brunsell. Vi får uppleva Vänern och dess skärgårdar i olika skepnader genom olika årstider. Föreningen bjuder på fika. Vi tar tacksamt emot priser till lotteriet. Inget inträde.

Öppen Trädgård! Missa inte tillfället! 16/7 mellan kl 12.00-18.00!

Öppen Trädgård har tidningen Land haft sedan ca 20 år tillbaks. Arrangemanget är över hela Sverige, så kolla i den här listan http://www.land.se/oppentradgard/#/  och hitta något intressant! Försök gärna att se så många trädgårdar som möjligt. Gör en resplan före och var i tid vid den första trädgården, så du kan gå in direkt när klockan slår 12, då hinner du garanterat med flera trädgårdar.

Så kom ihåg dagen den 16/7 mellan kl 12.00-18.00.

Håll utkik efter skylten här nedan som ska sitta i öppningen till varje trädgård.