Tisdagen den 28 nov, kl 18.30 Frösamlarkväll i Bibliotekets hörsal. Vi samlar in och paketerar våra fröer som ska ingå i fröbiblioteket. Du som vill kan göra egna julgrupper tillsammans med Varvsgatans blomsterhandel(till självkostnadspris). Under kvällen bjuds du på kaffe/glögg med gott tilltugg. Inträde: 40kr för medlem/50kr för ickemedlem. Du som har samlat in fröer men inte har möjlighet att delta denna kväll kan lämna in dina fröer på biblioteket under veckorna 48-49.

Rätta svar!

Hej alla!

Efter att ha rättat alla 47 inlämnade tipslappar har jag kommit fram till att det är 5 personer med 11 rätt. Första frågan fick jag stryka då jag kastat om två siffror.
Utslagsfrågan: Antal mandelbiskvier var 75 st:
Vinnare blev : Mary Yngström som hade 11 rätt och gissade på 80 st mandelbiskvier och var därmed närmast !

Rätta raden:
1.      Utgått p.g.a. tryckfel
2.  x   rätt svar 18 juni
3.  1   rätt svar Kronprinsesse Mary
4.  2   rätt svar Drygt 300.000
5.  2   rätt svar Cichorium intybus
6.  1   Åkerfräken (Equisetum arvense)
7.  x   Idegran (Taxus baccata)
8.  1   Jardin
9.  1   Primörer
10. x  England
11. 1  Kalabalik