Tisdagen den 28 nov, kl 18.30 Frösamlarkväll i Bibliotekets hörsal. Vi samlar in och paketerar våra fröer som ska ingå i fröbiblioteket. Du som vill kan göra egna julgrupper tillsammans med Varvsgatans blomsterhandel(till självkostnadspris). Under kvällen bjuds du på kaffe/glögg med gott tilltugg. Inträde: 40kr för medlem/50kr för ickemedlem. Du som har samlat in fröer men inte har möjlighet att delta denna kväll kan lämna in dina fröer på biblioteket under veckorna 48-49.

Recept till kommande odlingssäsong

Från att har varit en heltokig samlingsröra så har det (förhoppningsvis) blivit lite mera ordning i receptsamlingen. Nu är det bara att klicka på fliken ”Goda Gröna Recept” så kommer ni till en lista med alla recept som varit med på Skördefesten. Sen är det bara att klicka på receptfavoriten!

Smaklig spis!