Tisdagen den 28 nov, kl 18.30 Frösamlarkväll i Bibliotekets hörsal. Vi samlar in och paketerar våra fröer som ska ingå i fröbiblioteket. Du som vill kan göra egna julgrupper tillsammans med Varvsgatans blomsterhandel(till självkostnadspris). Under kvällen bjuds du på kaffe/glögg med gott tilltugg. Inträde: 40kr för medlem/50kr för ickemedlem. Du som har samlat in fröer men inte har möjlighet att delta denna kväll kan lämna in dina fröer på biblioteket under veckorna 48-49.

Haga-dagen!

På lördag är det åter dags för Haga dagen!

Hoppas du/ni dyker upp och kollar in vad som erbjuds och kanske njuter av en kaka o kaffetår? Vi har beställt vackert väder så kanske kan man sitta ute med sitt fika! Läs mer i kolumnen här till vänster vad som gäller för dagen.

Välkomna!

Så här såg det ut 2014!