Tisdagen den 28 nov, kl 18.30 Frösamlarkväll i Bibliotekets hörsal. Vi samlar in och paketerar våra fröer som ska ingå i fröbiblioteket. Du som vill kan göra egna julgrupper tillsammans med Varvsgatans blomsterhandel(till självkostnadspris). Under kvällen bjuds du på kaffe/glögg med gott tilltugg. Inträde: 40kr för medlem/50kr för ickemedlem. Du som har samlat in fröer men inte har möjlighet att delta denna kväll kan lämna in dina fröer på biblioteket under veckorna 48-49.

Föreläsning 22/4 : Medicinalväxter

Medicinalväxter förr och nu,  Elva kaffe med föreläsning av Kerstin Ljungqvist från Dals Rostock. Hon berättar om medicinalväxter förr och nu, om verksamma ämnen, namnens betydelse, gamla apotek mm. Kort och böcker kommer att finnas till försäljning.

Tid: Lördagen den 22 april kl 11.00. Plats: Hörsalen, Biblioteket.

Inträde: 50 kr för medlemmar och 70 kr för icke medlemmar. Kaffe med dopp ingår i inträdet.