Söndagen 2/6 , kl 10.00-12.00, Hagadagen, Haga koloniområde. Det är åter dags för den årliga vårmarknaden på Haga koloniområde. Här kan man köpa och sälja växter och trädgårdsgrejer, köpa lotter mm. Tipspromenad runt i området, där du också kanske kan inspireras av andras odlarglädje. Du som vill låna bord till din försäljning eller vara med och hjälpa till, kontakta Kerstin Hedström tfn 076-7698269.

Föreläsning 22/4 : Medicinalväxter

Medicinalväxter förr och nu,  Elva kaffe med föreläsning av Kerstin Ljungqvist från Dals Rostock. Hon berättar om medicinalväxter förr och nu, om verksamma ämnen, namnens betydelse, gamla apotek mm. Kort och böcker kommer att finnas till försäljning.

Tid: Lördagen den 22 april kl 11.00. Plats: Hörsalen, Biblioteket.

Inträde: 50 kr för medlemmar och 70 kr för icke medlemmar. Kaffe med dopp ingår i inträdet.