Tisdagen den 28 nov, kl 18.30 Frösamlarkväll i Bibliotekets hörsal. Vi samlar in och paketerar våra fröer som ska ingå i fröbiblioteket. Du som vill kan göra egna julgrupper tillsammans med Varvsgatans blomsterhandel(till självkostnadspris). Under kvällen bjuds du på kaffe/glögg med gott tilltugg. Inträde: 40kr för medlem/50kr för ickemedlem. Du som har samlat in fröer men inte har möjlighet att delta denna kväll kan lämna in dina fröer på biblioteket under veckorna 48-49.

Efterlysning

Trädgårdsföreningen får en del förfrågningar om det finns någon som kan hjälpa till att klippa träd. Så om det finns någon som skulle vara intresserad så skulle vi kunna lägga upp kontaktuppgifterna här på hemsidan. Ni som är intresserade kan kontakta någon i styrelsen eller maila till oss på adress: tradgardkristinehamn@outlook.se.