Söndagen 2/6 , kl 10.00-12.00, Hagadagen, Haga koloniområde. Det är åter dags för den årliga vårmarknaden på Haga koloniområde. Här kan man köpa och sälja växter och trädgårdsgrejer, köpa lotter mm. Tipspromenad runt i området, där du också kanske kan inspireras av andras odlarglädje. Du som vill låna bord till din försäljning eller vara med och hjälpa till, kontakta Kerstin Hedström tfn 076-7698269.

Efterlysning

Trädgårdsföreningen får en del förfrågningar om det finns någon som kan hjälpa till att klippa träd. Så om det finns någon som skulle vara intresserad så skulle vi kunna lägga upp kontaktuppgifterna här på hemsidan. Ni som är intresserade kan kontakta någon i styrelsen eller maila till oss på adress: tradgardkristinehamn@outlook.se.