Tisdagen den 28 nov, kl 18.30 Frösamlarkväll i Bibliotekets hörsal. Vi samlar in och paketerar våra fröer som ska ingå i fröbiblioteket. Du som vill kan göra egna julgrupper tillsammans med Varvsgatans blomsterhandel(till självkostnadspris). Under kvällen bjuds du på kaffe/glögg med gott tilltugg. Inträde: 40kr för medlem/50kr för ickemedlem. Du som har samlat in fröer men inte har möjlighet att delta denna kväll kan lämna in dina fröer på biblioteket under veckorna 48-49.

Låna frö på fröbiblioteket

Torsdagen den 23 mars kl 16-18 finns det möjlighet att komma till biblioteket och låna fröer. Att låna kostar ingenting men vår förhoppning är att din sådd ska lyckas och när hösten kommer så har du nya fröer att samla in och lämna till vår insamling. På så vis kan fröbiblioteket leva vidare år efter år efter år… Fröbiblioteket är ett samarbete mellan Kristinehamns bibliotek och Trädgårdsföreningen.

Välkomna!