2018! Tisdagen den 20 feb kl 18.30. Årsmöte, Hörsalen i Biblioteket. Sedvanligt årsmöte. Därefter får vi lyssna till ett föredrag om Vänernaturen i ord och bild av Bengt Brunsell. Vi får uppleva Vänern och dess skärgårdar i olika skepnader genom olika årstider. Föreningen bjuder på fika. Vi tar tacksamt emot priser till lotteriet. Inget inträde.

Låna frö på fröbiblioteket

Torsdagen den 23 mars kl 16-18 finns det möjlighet att komma till biblioteket och låna fröer. Att låna kostar ingenting men vår förhoppning är att din sådd ska lyckas och när hösten kommer så har du nya fröer att samla in och lämna till vår insamling. På så vis kan fröbiblioteket leva vidare år efter år efter år… Fröbiblioteket är ett samarbete mellan Kristinehamns bibliotek och Trädgårdsföreningen.

Välkomna!