Lördagen 5/8 Rolands Plantskola i Rudskoga. Då gör vi vår årliga utflykt till alla perennaälskares paradis. Fina växter till bra priser. Glöm inte att här gäller kontant eller Swish vid betalning. Du har också möjlighet att få goda råd och tips från odlarna Ulla-Lena och Jan-Erik Wiik. Samåkning kl 09.20 från Värmlandsbils parkering.

Låna frö på fröbiblioteket

Torsdagen den 23 mars kl 16-18 finns det möjlighet att komma till biblioteket och låna fröer. Att låna kostar ingenting men vår förhoppning är att din sådd ska lyckas och när hösten kommer så har du nya fröer att samla in och lämna till vår insamling. På så vis kan fröbiblioteket leva vidare år efter år efter år… Fröbiblioteket är ett samarbete mellan Kristinehamns bibliotek och Trädgårdsföreningen.

Välkomna!