Glöm ej att anmäla er senast den 8 juni till årets Sommarresa! Avresa lördag 16 juni kl 8,00 från resecentrum, beräknad hemkomst kl 18.00. Läs mer om resan i ett av inläggen här nedan eller gå in på fliken "Aktiviteter" uppe i menyn. Anmälan till Lotta Rolfsson tfn 070-6178720 eller lotta.henke@swipnet.se

Låna frö på fröbiblioteket

Torsdagen den 23 mars kl 16-18 finns det möjlighet att komma till biblioteket och låna fröer. Att låna kostar ingenting men vår förhoppning är att din sådd ska lyckas och när hösten kommer så har du nya fröer att samla in och lämna till vår insamling. På så vis kan fröbiblioteket leva vidare år efter år efter år… Fröbiblioteket är ett samarbete mellan Kristinehamns bibliotek och Trädgårdsföreningen.

Välkomna!