Skördefest i Haga!

Söndagen den 25 sept är det Äpplets dag. Det tänker vi fira med en Skördefest på logen i Haga koloniområde mellan kl 13-16.

Då kan du få smaka på vad man kan göra av årets skörd, och kanske även fylla på ditt eget skafferi. Lars Hertin svarar på äppelfrågor. Kransbinderi under ledning av Varvsgatans blomsterhandel. Lotteri med många fina priser.

Inträdesbiljetten kostar 40kr för medlem/ 50kr för ickemedlem.

Det ingår hemgjord äppelkaka o kaffe i inträdet.

Du som vill medverka kontaktar Marie-Louise Örtengren tel: 0550-82074 för att boka bord.

Välkomna!

Bildresultat för free apple pictures