Söndagen 22/9, kl 13.00-15.00 Skördefest på logen, Haga koloniområde.

Vårmarknad på Haga koloniområde

Så har vi då avverkat den årliga vårmarknaden på Haga koloniområde. Vädrets makter var med oss vilket säkert bidrog till att det var många besökare som sökte sig till Haga. Här fanns ett stort utbud av växter, trädgårdstillbehör och loppis. Nytt för i år var deltagande av Varvsgatans Blomsterhandel och en kolonist som sålde fina handgjorda rosentorn i trä. Det fanns och möjlighet att köpa honung. Den som ville kunde ta en promenad runt i det vackra koloniområdet och svara på några (knepiga) tipsfrågor. I vanlig ordning fanns det ett välfyllt växtlotteri och kaffe med dopp som serverades av koloniföreningen. Nu hoppas vi på en lång och skön sommar så att trädgården grönskar i väntan på skördefesten den 25 september. Då smakar vi på årets skörd och firar äpplets dag.

Lena pratar med några besökar om sina växter.

Lena pratar med några besökare om sina växter.

Mette var med för första gången och sålde sina växter.