Trädgårdsdesign och inspiration med Ylva Landerholm

Ett stort gäng trädgårdsintresserade åhörare samlades i hörsalen för att lyssna till föredraget med Ylva Landerholm. Ylva är trädgårdsdesigner/tekniker som jobbar med allt från privata trädgårdar till offentliga miljöer och kyrkogårdar. Hon har medverkat i flera tv-och radioprogram. Hennes motto är att inget är omöjligt, allt går. Med stor entusiasm pratade hon om hur man kan anlägga sin trädgård för att den ska vara välkomnande, både för mig själv och för mina besökare. Hon visade bilder med exempel på hur man kan göra, bilderna visade hur det såg ut före och efter. Jag är säker på att många gick hem med nya idéer och inspiration om vad som ska göras i den egna trädgården bara värmen kommer. Kvällen avslutades med ett växtlotteri med växter som Ylva hade med sig.

Leave a Reply

Kategorier
Arkiv