Glöm inte….
Lördagen 30/3, kl 11.00, Bibliotekets hörsal. Planera perennrabatt i färg & form. Camilla Danielsson föreläser om hur man kan planera sina perenna rabatter i färg och form. Camilla bloggar och har skrivit boken ”Känn trädgården”. Kom och låt dig inspireras inför den kommande växtsäsongen. Boken kommer att finnas till försäljning. Vi serverar kaffe med dopp, hembakt så klart! Inträde: Medlem 50kr / icke medlem 70kr..
Vem är Ansluten
  • 0 medlemmar.
  • 2 Gäster.

Fortsättning. Tage Andersen…

Gunillaberg är från 1600-talet och har varit drottning Kristinas jaktslott.

 Tage Andersen är känd för sina stora krukor med vackert arrangerade växter. Jag hade gärna sett mera av det.

Gillar man perfekt skötta gräsmattor, så har man inget att hämta här. Eftersom gräsmattor inte tillhör mina favoritytor, så tyckte jag det kändes befriande. Här sköts klippningen av några baggar. Den dagen jag var där, tyckte de att det var alltför varmt för att jobba.

Gunillaberg känns levande, här finns mycket djur. Ett hundratal vietnamesiska hängbukssvin, getter, kor, hästar, får. Här var inte hagarna hägnade med elstängsel, utan med vackra trästaket.

Det har varit en härlig dag, med många intryck. Innan jag vänder hemåt, är det bäst att leta upp en toalett. Det brukar inte vara någon större upplevelse, att gå på offentliga toaletter. Men här var det en ren njutning, det doftade hö.

One Response to “Fortsättning. Tage Andersen…”

  • KatarinaL:

    Jag tror att jag skulle bli sittandes på toan, drömmandes!
    Vilken fantastisk plats Gunillaberg verkar vara!
    Tack för att du delar med dig av dina reseäventyr i svenska trädgårdar! 🙂

Leave a Reply

Senaste inläggen
Kategorier
Arkiv